Vill du också bli partner?

Vi är glada att beskriva detaljerna i vårt erbjudande och prata om villkoren för ett samarbete. Tillsammans kommer vi att kunna skapa något beundransvärt. Se efter själv!

Välj Cortenbolaget

Vi söker partners som intresserade av att bli återförsäljare av våra produkter, där vi tillsammans etablerar goda affärsrelationer. Cortenbolaget erbjuder ett brett sortiment av cortenbaserade produkter från vårt katalogerbjudande, samt genomförande av enskilda projekt för mer krävande kunder. Vårt fokus på ligger i kvalitet och aktualitet, samt öppenhet i att utforska nya idéer och omvandla dem till verklighet. Med oss kommer du utan tvekan att få värdefull erfarenhet och upptäcka nya investeringsmöjligheter.

    Vår filosofi

    Tveka inte - skriv bara ett mejl eller ring oss så presenterar vi ett erbjudande om samarbete anpassat efter dina behov. Med Cortenbolaget kan du uppfylla alla dina kunders önskemål. Den enda gränsen är din fantasi! Känn dig som hemma! Våra relationer kommer att vara ett verkligt affärspartnerskap, du kan lita på oss och vi kan lita på dig. Tillsammans är vi starka! Gemensam handling bygger goda relationer. Det är därför vi fokuserar på samarbete och ömsesidig utveckling. Utveckla och uppfylla ett socialt syfte, gör världen vackrare!