För icke återförsäljare

Cortenbolaget Projektkoncept

Cortenbolagets projektkoncept är för alla företag som inte är återförsäljare till oss. Som kund till Cortenbolaget får en möjligheten att låta fantasierna löpa amok. Inget projekt är för stort eller komplicerat för oss.

Cortenbolaget tar han om dig som kund, vi hjälper er genom hela projektet. Det kan till exempel handla om en uteservering, byggnation av ett hus eller varför inte en golfbana. Endast fantasin sätter gränser.

Projektkonceptet syftar inte bara ett extraordinära stålkonstruktioner. Det går givetvis bra att välja produkter från vårt breda sortiment också.

Gör projektet speciellt! Cortenbolaget kan ta fram produkter med er logotyp utskuren med laser. Vår vision är att göra omgivningen vacker med hållbara produkter.

Är ni också intresserade av detta? Klicka på knappen nedan för att starta våran resa tillsammans!

Projekt är en fantastisk del av vårt arbete, eftersom vi får möjligheten att utveckla olika koncept med er! Cortenbolaget har en lång erfarenhet av metallkonstruktioner och vi ser alltid fram emot en ny utmaning. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi erbjuda en kompetent support och produkter i kvalité. Vill ni också arbeta med oss? Ring oss eller skicka ett mail för att starta våran resa tillsammans.

Kent & OskarCortenbolaget
Starta våran resa